Værdier

Bogføring, økonomistyring, regnskab, årsopgørelse, budgetlægning, debitor- og kreditorstyring – PlusRevision kan hjælpe dig med det hele.

Vi er et familieejet revisionsfirma med speciale i små og mellemstore virksomheder.

At være kunde hos os betyder ikke kun adgang til seriøs rådgivning på højt niveau – men også en tæt og løbende dialog. Vi tror på, at kun herved kan vi sikre de bedste rammer for et parløb.

Vi giver dig overblik – skræddersyet rådgivning – og vigtigst af alt: tryghed i hverdagen, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Kig forbi eller giv os et ring. Så står vi klar til at fortælle mere om, hvad din virksomhed vil få ud af at arbejde sammen med os.

 

Vision der tæller

PlusRevision vil være din lokale revisor – uanset hvor i landet du bor.

Vores mål er at blive landsdækkende og vi er godt på vej. Flere og flere mindre firmaer vælger os som deres foretrukne samarbejdspartner. Vi giver overblik, er lige i nærheden og kan give den fulde opmærksomhed, som større revisionsfirmaer ofte har problemer med.

Vi vil være blandt de bedste. Din garanti for kvalitet er vores revisorers medlemskab af FSR – Danske Revisorer. Her er alle medlemmer igennem et optagelsesforløb for at sikre, at den enkelte revisor er kompetent med flere års erfaring.

 

Regn med os

Hos PlusRevision er du altid sikret den bedste plads: nemlig den i centrum.

Vi arbejder engageret og nært med vores kunder. Det baner vejen for de gode resultater, vi gerne vil være kendte for. Vi vil gøre en forskel for dig og dit firma. Midlet er vores værdier:

Nærhed
Vi vil have en tæt dialog med vores kunder og være det oplagte valg, når du savner råd og hjælp til at komme videre.

Tillid
Fuld tillid mellem dig og os er alfa omega. Du overlader alle nøgleoplysninger om din virksomheds økonomi til os og kan være sikker på, at de er i trygge hænder – og altid bliver behandlet professionelt.

Kvalitet
Vi leverer altid resultater af høj kvalitet. Vores priser afspejler, at vi er ”den lille mands” revisor og udfører et solidt og stabilt stykke arbejde.