Lej en bogholder

Hos PlusRevision anbefaler vi, at man som virksomhed ansætter en bogholder, da det kan være med til at styrke virksomhedens økonomi. I denne sammenhæng kan vi anbefale at leje en bogholder fra administrationsvirksomheden TotalAdministration. Det er nemt og enkelt at leje en bogholder hos TotalAdministration, og lejeaftalen vil blive udarbejdet med fokus på din virksomheds specifikke behov.

Tilgængelighed og fleksibilitet

En bogholder fra TotalAdministration har masser af kompetencer og erfaring i rygsækken og kan derfor hjælpe til på en lang række områder indenfor din virksomheds økonomi som eksempelvis bogføring, debitor- og kreditorbogholderi, afstemninger, moms, lønudbetaling og meget mere. Hos nogle virksomheder er det vigtigt, at der med kort varsel kan blive stillet en medarbejder til rådighed i kortere eller længere tid, uanset om der er tale om ansættelse på deltid eller fuldtid. Derfor vægter TotalAdministration tilgængelighed og fleksibilitet højt.

Bevar overblikket i travle perioder

Mængden af bilag, som en virksomhed skal administrere, kan variere meget, og de kan derfor i nogle perioder ende med at hobe sig op. Det kan eksempelvis være, at der er tale om en periode med sygdom eller fratrædelse, eller at man er gået ind i en ferieperiode. Dette er alle eksempler på perioder, hvor der måske ikke er hænder nok til at varetage håndteringen af bilag og lignende. For at undgå at miste overblik over virksomhedens økonomi, så er det i disse perioder, at det kan være en fordel at ansætte professionel hjælp udefra. Hvis først man mister overblikket over virksomhedens økonomi, så kan det være rigtig svært og tage lang tid at komme på fode igen.

Hav en bogholder ansat – når det passer dig

Det er ikke alle virksomheder, som har økonomien til at fastansætte en bogholder, og i nogle tilfælde er behovet for en bogholder ikke stort nok til, at det vil give mening, at fuldtidsansætte en – det er her, at det kan være en god idé at leje en bogholder i stedet for. Hos TotalAdministration er de meget fleksible i forhold til, hvordan timerne skal lægges for den lejede bogholder, således at du slipper for at betale for mere, end du reelt har behov for. Den lejede bogholder fra TotalAdministration kan eksempelvis møde på faste dage i ugen i et bestemt antal timer eller anvende et klippekort, som indikerer antallet af timer om måneden, som den ansatte er hyret til at arbejde i din virksomhed.

Mere tid til det du er bedst til

Ved at leje en bogholder fra TotalAdministration er du sikret at få udført et professionelt stykke arbejde, hvor der med garanti vil komme helt styr på din virksomheds papirer, som der ellers ikke ville være tid til at prioritere i virksomheden. På denne måde får du som virksomhedsejer tid og overskud til at fokusere på andre vigtige arbejdsopgaver i din virksomhed.

Du kan leje en bogholder fra TotalAdministration ved at klikke ind på TotalAdministrations hjemmeside lige HER