Bliv juridisk partner hos PlusRevision

For fortsat at tilsikre at hver og en af vores kunder opnår fokuserede, servicemindede og kvalitetsorienterede juridiske ydelser hos os, har vi startet et innovativt, juridisk koncept op i virksomheden. PlusRevision søger nemlig juridiske partnere til at bistå med juridiske opgaver indenfor netop det områder, som de brænder for. Vi søger partnere i hele landet og tilbyder en fleksibel ordning.

Vi ser, at en juridisk partner til PlusRevision har en uddannelse som jurist (cand.jur) eller erhvervsjurist (cand.merc.jur) og har tilegnet sig 2-3 års erfaring indenfor ét eller flere af nedenstående områder.

Som juridisk partner forestiller vi os, at du sidder i en fuldtids- eller deltidsstilling og gerne vil bijobbe med spændende juridiske opgaver indenfor et eller flere områder, som du bræder for.

Erhvervsretlige områder

Vi hjælper vores kunder med rådgivning og udarbejdelse af dokumenter indenfor GDPR, herunder privatlivspolitikker, databehandleraftaler mv. 

Hos PlusRevision består vores kunder primært af små og mellemstore virksomheder, som kan have behov for hjælp med rådgivning af HR juridiske spørgsmål samt udformningen af ansættelseskontrakter m.m., og her står vi altid klar med en hjælpende hånd.

PlusRevision hjælper vi til med at skifte og foretage ændringer i selskaber, og vi rådgiver samtidig omkring selskabskontruktioner m.m.

Vores rådgivning dækker også det immaterielretlige område herunder spørgsmål vedrørende varemærkeregistrering og krænkelse m.m.

Generelt om din kontraktsret

For hver enkelte opgave benytter vi faste priser fremfor at aflønne på timebasis. Du modtager derfor 50 % af opgavens honorar som juridisk partner, og du afgør selv antallet af opgaver, du ønsker at varetage indenfor dit specialområde. 

At være juridisk partner indebærer ikke et ansættelsesforhold mellem dig og PlusRevision, men det bygger derimod på et samarbejde mellem dig som CVR-registreret (enkeltmandsvirksomhed) og PlusRevision. Når du har fuldført en opgave hos os, fakturerer du os for den udførte for opgaven. PlusRevision står for at fakturere kunderne, og på den måde skal du blot fokusere på at være jurist indenfor lige netop det område, du er passioneret omkring.

Vi ser, at du som juridisk partner er en serviceminded og udadvendt person. Du er kvalitetsorienteret og engageret i dit arbejde, og du trives med at arbejde selvstændigt. Har du lyst til at være en del af dette juridiske koncept, så er du velkommen til at sende os en jobansøgning via informationerne nedenfor.

Ansøg om at blive juridisk partner hos PlusRevision

Send dit CV og din ansøgning til info@plusrevision.dk. Har du spørgsmål, så ring til os på 69 145 147. Vi glæder os til at høre fra dig.